Skip to content

NATURLIG FORM

konsultation med 3D renderad vy 6900:-

konsultation 4500:-

Vi gör ett hembesök eller via distans och under 1,5-2 timmar bollar vi idéer med varandra. Ni får berätta om era drömmar och vad ni behöver hjälp med. Vi kommer med idéer och konkreta förslag ex. materialval och växter.

Denna konsultation passar dig som behöver hjälp med ett begränsat område, någon typ av grönt rum ex trädgårdsrum, kolonilott, balkong, terrass, restaurangens eller företagets uterum.

Väljer ni att gå vidare med något av våra designpaket så drar vi av halva kostnaden för detta besök.

Du får: Läs mer

 

NATURLIG FORM

design premium 

Från 48 500  kr

Ett komplett paket där allt finns med. Här formger vi och planerar hela din trädgård. Det här är en helhetslösning där allt är planerat och utritat från skalenlig 2D trädgårdsritning, 3D renderade  vyer till 3D renderad film över hela trädgården.

Vi ritar in konstruktioner såsom staket, pergola och växthus där du också får konstruktionsskisser. Vi väljer ut träd och buskar samt specificerar materialen till hårdytorna. Vi väljer ut alla växter till planteringarna, du får en växtlista och planteringsplaner.

Detta alternativ passar dig som vill ha en komplett trädgårdsdesignlösning. Här får du allt från en trädgårdsritning, 3D renderade Vyer, 3D renderad film samt en komplett växtlista med placering och skötselanvisning som är redo att anläggas av en anläggare eller om ni vill jobba själva.

Du får: Läs mer

 

NATURLIG FORM

design bas detalj

Från 40500  kr

Här formger vi och planerar hela din trädgård i 2D och 3D* vyer.  Vi ritar in konstruktioner såsom staket, pergola och växthus men utan konstruktionsskisser. Vi väljer ut träd och buskar samt generella material till hårdytorna. Vi väljer upp till fem karaktärsväxter till planteringarna, där du får en växtlista men utan planteringsplan. 

Detta alternativ passar dig som vill ha en komplett trädgårdsritning men som också vill kunna se din nya trädgård i 3D visualiserade bilder. Där du också får hjälp med en del träd, buskar och perenner, men sen välja resten själv och placerar ut dem efter egen komposition. 

Du får: Läs mer

 

NATURLIG FORM

design bas

Från 25 000* kr

Här formger vi och planerar hela din trädgård. Detta är en 2D plan över hela trädgården. Vi väljer ut träd och buskar samt generella material till hårdytorna, men inte perenner. 

Detta alternativ passar dig som själv vill välja ut, placera ut och plantera dina växter samt välja specifika material till hårdytorna.

Du får: Läs mer

 

 

 

 

NATURLIG FORM

tillägg

BELYSNINGSPLAN

Framhäv din trädgård med effektfulla ljuspunkter. Beställer du ett designpaket kan du även lägga till belysningsplan. Du får en detaljerad beskrivning på antal, typ, styrka, och placering av belysningen, samt förslag på armaturer. Planen presenteras digitalt och går att få i realistiska 3D vyer som tillägg.

Vi samarbetar med Inlite som säljer riktigt bra armaturer och ett enkelt system du kan styra via mobilen.

Debiteras per timme.

 

NATURLIG FORM

tillägg

PLANTERINGSPLAN MED VÄXTLISTA

Planteringsplan med exakt antal/cc-mått, och placering. Du kan se vilken växt som ska placeras var och hur många som behövs av respektive växt. Det medföljer en växtförteckning med svenskt och vetenskapligt växtnamn och växtbilder. Växterna väljs alltid med hänsyn till platsens förutsättning.

Debiteras per timme.

TRÄDGÅRDSINREDNING

Vi skapar trädgårdsrum som ska bli en naturlig plats att vistas på. Vi hjälper till att välja ut möbler, textilier, belysning och krukor med växter och dekorativa detaljer. Vi vill att utemiljön ska spegla ditt hem och personlighet eller ditt företags filosofi, därför börjar vi alltid med ett första möte.

Debiteras per timme.